Aankondiging nieuwe CEO

woensdag 30 mei 2018

Wij hebben het plezier u de benoeming van onze nieuwe CEO aan te kondigen, de heer Bruno Deboutte. Hij is reeds een drietal jaar actief als CEO van ons zusterbedrijf Injextru Plastics en zal nu dus ook de dagelijkse leiding van IPB op zich nemen en dit vanaf 3 april.Vanaf dan zullen David en Frédéric Stofferis zich focussen op het beheer van Iplast Holding en de verdere uitbouw van onze bedrijvengroep, en trekken zij zich terug uit het dagelijkse bestuur van IPB nv.

De heer Bruno Deboutte heeft reeds aangetoond over de nodige ervaring te beschikken tijdens de uitoefening van zijn mandaat binnen Injextru Plastics, en ook in zijn vorige carrière bij Deceuninck heeft hij zijn leiderscapaciteiten bewezen op schaal van een aantal verschillende exploitatievennootschappen. Zijn kennis zal een duidelijke meerwaarde betekenen binnen IPB nv. Zowel David als Frédéric Stofferis blijven zeer nauw betrokken bij IPB en zullen Bruno dan ook zo goed mogelijk omkaderen en verder opvolgen, met als uiteindelijke bedoeling de Iplast groep sterker en performanter te maken. Het mandaat van Bruno zal ingaan op 3 april 2018, vanaf dan is hij de nieuwe CEO van IPB nv.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen naar de toekomst toe enkel een positieve bijdrage zullen hebben, zowel bij IPB als op het niveau van de Iplast groep. Het mandaat van Bruno Deboutte als CEO is duidelijk gericht op een gezonde evolutie van het bedrijf.